Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?

Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?

Als u van plan bent een nieuwe boerderij te laten bouwen of renoveren, is een van de belangrijke beslissingen die u moet nemen, welke vloertegels badkamer moet ik kiezen voor mijn vloer? Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het kiezen van een vloertegel, de eerste is het zorgniveau dat u voor uw pas gerestaureerde vloer wilt bieden. Hoewel je misschien dol bent op het ontwerp en het gevoel van natuursteentegels, zal de kans dat er schadelijke bacteriƫn op groeien veel groter zijn als het in direct contact komt met voedsel, wat een slechte zaak zou zijn als je van plan bent om te eten .

welke vloertegels moet ik kiezen

Als u ervoor kiest om keramische tegels op de vloeren van uw boerderij te gebruiken, is de belangrijkste zorg de netheid van de voeg en het schoonmaken van de voegenlijnen. Een belangrijk nee-nee is om een mengsel van water en bleekmiddel te gebruiken bij het reinigen van de voeg, aangezien dit sterk wordt aanbevolen om permanente vlekken op uw voeglijnen te voorkomen. De enige manier om de juiste reiniging te bereiken, is door een stoomreiniger of een absorberende doek te gebruiken die in water is gedrenkt en vervolgens wordt gebruikt om de tegelvoegen te reinigen. Als u van plan bent een stoomreiniger te gebruiken, moet u ook een hogedrukreiniger gebruiken die speciaal is ontworpen om hard vuil en vuil van tegeloppervlakken te verwijderen.

Zoals eerder vermeld, is de belangrijkste factor bij het kiezen van vloertegels voor uw boerderij het reinigen van de tegelvoegen. Als je een alkalische reinigingsoplossing gebruikt, kun je geweldige resultaten behalen, maar deze manier van reinigen is een stuk duurder dan een reinigingsoplossing op zuurbasis. Om het voegmiddel alkalisch te maken, moet u een grote, alkalische absorberende sok gebruiken die in heet water wordt gedrenkt en ongeveer 20 minuten laat weken. Spoel de reinigingsoplossing vervolgens uit met water en pak dan wat papieren handdoeken om de tegelvoegen op te poetsen om de hardnekkige vlekken en vuil te verwijderen. U moet dit proces opnieuw herhalen totdat de tegelvoeg er schoon en fris uitziet.

Klik op deze link: https://www.retrotegels.nl/