Wat zijn terrazzotegels?

Wat zijn terrazzotegels

Wat zijn terrazzotegels?

Terrazzo-tegels zijn de afgelopen jaren het favoriete product geworden voor een verscheidenheid aan interieurtoepassingen. Ze zijn bijzonder geschikt voor badkamers en keukens omdat ze water- en krasbestendig zijn en een slipweerstand bieden die niet mogelijk is met andere materialen. Het brede scala aan beschikbare kleuren is bijna grenzeloos en past in een groot aantal interieurs. Ze zijn verkrijgbaar in hoogwaardige keramische reeksen en in goedkope acryl reeksen en zijn ideaal voor ruimtes met veel verkeer.

Door het brede scala aan toepassingen zijn ze behoorlijk duur geworden. Hoewel er enkele uitzonderingen zijn, worden tegels van de beste kwaliteit gemaakt van natuursteen Dé webshop voor bijzondere Retro Tegels Anno Nu. Natuursteen is ook aanzienlijk duurder dan de meeste door de mens gemaakte alternatieven en daarom neemt de vraag naar dit product gestaag toe. Terrazzo-tegels bestellingen voor zowel keramiek als natuursteen kunnen binnen 4 weken worden gedaan vanaf de fabricage, installatie en verzending. De meest populaire tegels die in badkamertoepassingen worden gebruikt, zijn de terrazzo-voegmortels die verkrijgbaar zijn in zowel cement- als vloerverwarming.

Wat zijn terrazzotegels? Terrazzotegels zijn een vorm van keramische tegels, die nu vooral voor buiten worden gebruikt. Ze zijn zeer slijtvast en zijn bestand tegen vuil, water, vlekken en vet. Daarom zijn ze ideaal voor garages, inkomhallen en zwembadomgevingen. Door het hoge verkeer van deze gebieden zullen de tegels ongeveer om de twee tot drie jaar moeten worden vervangen.

Klik hier: https://www.retrotegels.nl/