Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Een van de meest populaire redenen voor mensen die overwegen hun huis te verkopen, kiezen ervoor om een makelaar in te schakelen, zodat ze een huis snel en met zo min mogelijk moeite kunnen verkopen. De meeste makelaars kunnen huizen aanbieden voor slechts 20% van de gangbare prijs door gewoon door het eigendom van hun klant te lopen. Dit is zeker beter dan proberen om het onroerend goed zelf in handen te krijgen en te proberen een prijs te bedingen die zowel voor de verkoper als voor de koper bevredigend is. Om een huis via een makelaar te verkopen, is een van de eerste dingen die u moet doen, ervoor zorgen dat uw huis in goede staat verkeert voordat u het te koop aanbiedt. De meeste makelaars zullen de binnen- en buitenkant van uw huis bekijken als onderdeel van hun standaardinspectie Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question.

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Het volgende dat u moet doen als u een huis via een makelaar wilt verkopen, is contact met hen op te nemen. Om een huis te verkopen via een makelaar, bel je ze gewoon op en laat je weten wat je beschikbaar hebt. Zodra ze je hun contactgegevens hebben gegeven, kun je je voorbereiden om ze het huis te laten zien. Makelaars in onroerend goed zijn gewend om vertoningen te geven als onderdeel van hun werk en zullen bijna nooit iemand wegsturen, tenzij de persoon niet komt opdagen. Als de makelaar geen vertoningen ontvangt, kunt u overwegen om nog een paar makelaars te sturen om te proberen een huis te verkopen.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt gevolgd en de makelaar het huis laat zien, komt het neer op een paar belangrijke factoren bij het beslissen voor hoeveel u een huis wilt verkopen. Deze omvatten hoeveel er moet worden gerepareerd en wat de staat van het huis is. Als u een huis snel wilt verkopen, kunt u overwegen eerst de kleine problemen op te lossen en te wachten om te zien of het huis verkoopt voordat u grote veranderingen aanbrengt. Het zou veel beter zijn om een huis snel te verkopen en alles te repareren dan om alles te repareren, maar niet snel een huis te verkopen. Er is ook een mogelijkheid dat de woning meer werk nodig heeft dan de koper bereid is te betalen, dus nogmaals, als u een huis via een makelaar gaat kopen, is het slim om het huis goed verkoopklaar te maken.

Klik hier: https://mijnverkoopmakelaar.nl/